Hier vind je ons privacy statement.

Liever zelf je donatie overmaken?

Dat kan naar rekeningnummer NL23RABO0336272839 of NL73ABNA0607190728.

Let op: als je een gift overmaakt via de bank, zien we jouw gegevens niet. Als je nog geen donateur bent, en we je gegevens nog niet hebben kunnen we je niet bedanken of op de hoogte houden.

Geef voor genezing van MS

MS is een zenuwslopende ziekte. De gevolgen zijn enorm en de toekomst van jonge mensen, zoals Janneke, staat volledig op zijn kop. Daarom is meer onderzoek nodig.

Jouw hulp is onmisbaar. Word donateur en geef voor genezing van MS. 

‘Onderzoek geeft mij hoop’

‘Regelmatig vallen mijn benen uit. De rollator geeft me dan houvast. Eigenlijk weet ik nooit wat ik kan verwachten. Vandaag kan het goed gaan, maar morgen kan heel anders zijn en kan ik in een rolstoel zitten. Dat maakt me wel angstig en onzeker over de toekomst. Onderzoek naar oplossingen voor MS geeft mij hoop. De hoop op een toekomst zonder MS’ 

Janneke (28)